top of page

Ενωμένες προσευχές ....



Εάν ξέρετε πως ν’ανησυχείτε,ξέρετε πως να προσεύχεστε, γιατί η ανησυχία είναι προσευχή-αρνητική αντί για προσευχή-θετική.Η αποτελεσματικότητα των συντρόφων προσευχής είναι ότι σας βοηθούν να αλλάξετε από την προσευχή-αρνητική (ανησυχία)στην προσευχή-θετική (εποικοδομητική σκέψη και δράση).

Οι σύντροφοι προσευχής είναι παντοδύναμοι γιατί σε σηκώνουν επάνω όταν είσαι κάτω.Σε βοηθούν να σηκώσεις το βάρος ψυχολογικά μέχρι να είσαι ικανός να το αποδεσμεύσεις πνευματικά σε μία Ανώτερη δύναμη. Συντονίζεσαι με την πίστη τους όταν η δική σου έχει ατονήσει. Η πνευματική τους δύναμη συνδυασμένη με τη δική σου ανοίγει το δρόμο για πολύ γρηγορότερα αποτελέσματα.

Όταν τουλάχιστον δύο άνθρωποι συμφωνήσουν να προσευχηθούν μαζί, η δύναμη της προσευχής τους πολλαπλασιάζεται… Όταν οι ψυχές συντονίζονται έχοντας ως κοινή πρόθεση το ανώτερο καλό, η καρδιά ανοίγει, ο νους διευρύνεται και θαύματα συμβαίνουν … Όταν εμείς προσευχόμαστε για το καλό όλων, η Θεϊκή Αγάπη φέρνει γαλήνη και ισορροπία σε μας και στο σύνολο. Οι προσευχές απαντώνται όταν προσευχόμαστε για να απαντηθούν οι προσευχές άλλων… Όταν για λίγο ξεχνάμε τον εαυτό μας και νοιαζόμαστε για τους άλλους. Όταν θυμόμαστε πως το καλό όλων είναι και καλό για εμάς τους ίδιους…» Κάθριν Πόντερ Μια ενωμένη δύναμη προσευχής είναι μια δύναμη υποστήριξης για όλους και τον καθένα ατομικά… Η εποχή μάς καλεί να ενωθούμε ως πνευματικά όντα, ως ψυχές, ως άνθρωποι, ώστε να θεραπεύσουμε τις αιτίες του πόνου… Ελάτε να δημιουργήσουμε μιας ομάδας προσευχής, αγάπης, ενδυνάμωσης, θεραπευτικής παρέμβασης στην πραγματικότητά μας. Ελάτε ν’ αναλάβουμε την θέση μας ως Ανθρώπινοι Άγγελοι επί της Γης.

Ουρανός και Γαία

Σύντροφοι προσευχής -Μία Παρασκευή το μήνα στον Ουρανό και Γαία 19:30-20:30

επόμενη συνάντηση Παρασκευή 25 /1

Είσοδος ελεύθερη

με την Ανδρομάχη Πλαγιαρίδου και Ευαγγελία Τσέλκου

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

(εδώ δηλώνετε συμμετοχή https://www.ouranoskaigaia.com/syntrofoi-proseyxis)


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page