Κύκλοι Αυτογνωσίας

17270186_10212707914118707_1834333013_n.

Ξέρουμε ότι μέσα από το όνειρο η ψυχή μας, μας ψιθυρίζει τις επιθυμίες που πασχίζει να ικανοποιήσει και οι οποίες είναι απαραίτητες για την πληρότητά της. Αν θέλεις να κερδίσεις μια πιο ενδιαφέρουσα και πιο πλούσια, πιο πολύχρωμη ζωή άκου τα όνειρά σου… αν θέλεις να έχεις φωτεινή καθοδήγηση για κάθε θέμα της  ζωής σου και του εαυτού σου, άκου  τα όνειρά .

Η γλώσσα της ψυχής

Ο κόσμος των ονείρων

d47e4e98a3c7b770db0c9c3389b5e89f.jpg

Οι Άγγελοι είναι τα ουράνια αυτά πλάσματα που ενώνουν τον ουρανό με τη γη. Είναι τα φωτεινά όντα που φέρουν και διαποτίζουν τον κόσμο μας με την Θεϊκή ουσία των πάντων.  Είναι το χάδι του Θεού προς τον άνθρωπο.  Είναι η ενθύμηση ότι δεν είμαστε μόνοι.Ο ύψιστος σκοπός τους είναι να μας φέρουν σε επαφή με τον Άγγελο μέσα μας!

Εκπαίδευση στην Αγγελική καθοδήγηση

Σχολή Αγγέλων

ΛΟΓΟΤΥΠΟ 1 εναρξη αυτογν.jpg

Ο άνθρωπος που μπορεί με ευκολία να φροντίσει τον εσωτερικό του κόσμο,είναι ικανός να φροντίσει με ευκολία και τον εξωτερικό κόσμο. Σοφία σημαίνει να γνωρίζουμε τον εαυτό μας,και η γνώση του εαυτού είναι η αρχή της γνώσης για όλα τα υπόλοιπα.

Η απάντηση βρίσκεται μέσα μας....

Πνευματική Αυτογνωσία

Edited Image 2016-01-28 18-51-55

Έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις; Σου χαλάει τα σχέδια; Προσπαθείς να τον αποφύγεις; Ντρέπεσαι για αυτόν; Μάθε να βλέπεις στο σκοτάδι.

Τελικά ποιος είσαι; Εσύ ή αυτός;Τόσο διαφορετικοί;  ή μήπως όχι; κοίτα καλύτερα, μάθε να βλέπεις στο σκοτάδι. Δες καλά γιατί εκεί υπάρχει κάτι καινούριο.

Ένας πολύτιμος γνωστός σύμμαχος 

Ο Σκιώδης Εαυτός στο Φως

ο σκιωδης στο φως του ερωτα.jpg

 Πάμε λοιπόν στο 2ο επίπεδο σε αυτό το μοναδικό πεδίο ζωής και δράσης που μας γοητεύει και μας απογοητεύει όσο κανένα. Σε αυτό που μας ελκύει και μας απωθεί όσο κανένα άλλο. Σε αυτό που μας προκαλεί από τα πλέον δυνατά και ακραία αισθήματα  και συναισθήματα και σε όλες τις αποχρώσεις του φάσματος αυτών.

Η διαδρομή προς την Αγάπη 

Ο Σκιώδης Εαυτός στο Φως του Έρωτα. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
Ακολουθήστε μας: