Σεμινάρια

channeling.jpg

Τα σεμινάρια μετάβασης αποτελούν Εργαλεία Προσωπικής Ανάπτυξης, θεραπείας και απελευθέρωσης.Αφορούν κάθε άνθρωπο.  Η προσέγγιση και η βιωματική εμπειρία της ενέργειας των μεταβάσεων φέρνει μια εκ βαθέων αλλαγή στην ευρύτερη οπτική της ζωής και ανοίγει την καρδιά και τον νου σε μια νέα πραγματικότητα των ανθρώπινων σχέσεων.

Ερχομοί και Αναχωρήσεις

Μεταβάσεις Ψυχών

3deb5558b3ab17bec56fb549963c974d.jpg

Σε αυτό το οδοιπορικό, προσεγγίζουμε αυτήν την ισχυρή Κοσμική Δύναμη, και τον μυστήριο και συγκλονιστικό τρόπο, που επηρεάζει την ύπαρξη και τη ζωή μας, όταν βιώνουμε τον παλμό των ισχυρών ρευμάτων της μέσα μας.Προσεγγίζουμε με σκοπό την κατανόηση και γνώση της λειτουργίας αυτής της Δύναμης στην Κοσμική Μεγάλη Εικόνα και στη μικρότερη εικόνα της ατομικής ζωής μας .

Ο Αγγελιοφόρος των Μυστηρίων της Αγάπης

Το Πνεύμα του έρωτα 

b8c0af2b4fba2fb91d3996b14b0391a7.jpg

Το εντυπωσιακό μυστικό της επιτυχίας είναι ότι ψάχνουμε παντού για αυτό, όταν αυτό στην πραγματικότητα είναι στον εαυτό μας!

Έχουμε  την δύναμη μέσα μας, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για περισσότερη υγεία, ευτυχία, και αφθονία, από ότι έχουμε ποτέ φανταστεί και ζήσει μέχρι σήμερα!

7 Μυστικές Νοοτροπίες  για  Επιτυχία

7 Ημέρες Δημιουργίας

thumbnail.jpg

Πολλά τα πρόσωπα του καταπιεσμένου ή απωθημένου θυμού. Και εμείς φαίνεται να στεκόμαστε ανήμποροι μπροστά σε αυτήν την κατάσταση που  διαμορφώθηκε ερήμην μας. Σε αυτό το σεμινάριο βάζουμε στο μικροσκόπιο το θυμό. Ένα πολύτιμο συναίσθημα όταν επιλέγω να συσχετιστώ μαζί του. Ένα συναίσθημα που αποκαλύπτει βασικά δομικά στοιχεία των πεποιθήσεων και των επιθυμιών μας.

Η αποκάλυψη των επιθυμιών της  ψυχής

Τα Δώρα του Θυμού

42909314_2146434845572700_40324263819660

Σε αυτό το σεμινάριο ενισχύουμε το ψυχικό σθένος μας, και εκπαιδευόμαστε στο  να διατηρούμε αυτό, αλώβητο σε όποιου τύπου προσβολή .

Αναγνωρίζοντας  τους τύπους , τις μορφές και τα συμπτώματα  των ψυχικών επιθέσεων, μαθαίνοντας πρακτικές μεθόδους ψυχικής  άμυνας και προστασίας, βρίσκοντας  την ορθή θέση μέσα στο Νου μας και διακρίνοντας μέσα από αυτή τη θέση, την ορθή διαχείριση της εσωτερικής και εξωτερικής μας πραγματικότητας.

Αναγνώριση-Προστασία-Ενδυνάμωση

Οι Μάσκες των Ψυχικών επιθέσεων