top of page

Είστε Κύριοι του Παιχνιδιού!



«Κρύβετε την ευφυΐα σας από τον εαυτό σας.

Πρέπει να μάθετε να παρατηρείτε το πως δημιουργείτε την πραγματικότητά σας,σε πόσες διαστάσεις σκέψης βρίσκεστε και πως προσποιείστε ότι απλώς τριγυρνάτε περιμένοντας κάτι.

Παρόλο που κάθε στιγμή περνούν από το νου σας χιλιάδες σκέψεις που εμπεριέχουν πλήθος πληροφοριών ,δεν συνειδητοποιείτε ότι εσείς είστε εκείνοι που δημιουργείτε την πραγματικότητά σας.Κρύβετε τη δύναμή σας από τον ίδιο σας τον εαυτό .Μην ξεχνάτε ότι έχετε προγραμματιστεί να πιστεύετε ότι είστε αποδυναμωμένοι,κυρίως μέσω της τηλεόρασης και του εκπαιδευτικού συστήματος.

Μην πέφτετε στην παγίδα να πιστέψετε ότι μόνο κάποιες φορές μπορείτε να δημιουργείτε την πραγματικότητά σας ,ενώ άλλες φορές και υπό συγκεκριμένες συνθήκες δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.Πρέπει να θυμάστε ότι έχετε βιώσει αναρίθμητες εμπειρίες.Πρέπει να θυμάστε ότι έχετε συμφωνήσει να συμμετέχετε σε κάποια πράγματα που φαίνονται δύσκολα η κακά.

Στην πραγματικότητα ,πίσω από πολλές εμπειρίες που θεωρείτε δύσκολες,κρύβονται πολύ θετικά συμβάντα.Μην ξεχνάτε πως ότι δημιουργείτε εμπεριέχει ευκαιρίες.

Είστε Κύριοι του Παιχνιδιού.Είστε όντα που ενορχήστρωσαν την επανεδραίωση της ελευθερίας της Γαίας και έσπειραν τους σπόρους των πολιτισμών.Αυτοί οι πολιτισμοί ζωντάνευσαν και ενεργοποιήθηκαν,και τώρα ζείτε σε μια απο τις πιο συγκλονιστικές στιγμές και τοποθεσίες όλου του σύμπαντος. Πολλοί σας στηρίζουν και θέλουν να σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε την αποστολή με την οποία είστε φορτισμένοι.

Δεν χρειάζεται να διαβάσετε τόμους βιβλίων για να ολοκληρώσετε το έργο σας.Το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και να διαμορφώσετε την πραγματικότητά σας ανάλογα μ’αυτό που θέλετε να επιτύχετε.

Όποια σφραγίδα θελήσετε ν’αφήσετε σε τούτο τον κόσμο σαν υπογραφή θ΄αποτυπωθεί.

Επομένως,θέστε υψηλούς στόχους!!! "

απόσπασμα από τη «Γαία»-Μπάρμπαρα Μαρσινιάκ


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page