top of page

Καθώς αμήχανα κοιτάτε τα μάτια .....



Βαθιά συγκλονισμένοι κάθε φορά που μας καλείτε και κρατάμε την ύπαρξή σας στην αγγελική μας αγκαλιά καθώς πάλλεται και σκιρτά ,νιώθουμε για άλλη μια φορά την ανάγκη σας ν’ακούσετε πως αλήθεια είστε πλάσματα μαγικά …..καθώς αμήχανα κοιτάτε στα μάτια ο ένας τον άλλον ,καθώς έχετε τόσο πολύ ξεχάσει ποιοι είστε ,τι μαγεία και τι δύναμη φέρετε ……….Πόσο συγκινητικά λησμονήσατε το φως σας ,τη δύναμη της ψυχής σας ,το πάθος σας να προσφερθεί τε και να προσφέρετε τη λάμψη της κρυστάλλινης καρδιάς σας !

Κοιτάτε δειλά ο ένας τον άλλον μόνο για μια στιγμή στα μάτια ,μη τύχει και θυμηθείτε την ουράνια προέλευσή σας ,μη τύχει κι αντικρίσετε τ’αγγελικά φτερά σας και πιστέψετε πως είστε ανθρώπινοι άγγελοι πάνω στη γαία,μη τύχει και τολμήσετε να πετάξετε ακόμη πιο ψηλά!

Κρατήστε όσο μπορείτε τα μάτια σας μέσα στα μάτια αυτού που συναντάτε ,γιατί όσο κι αν προσπαθείτε η χρυσή ουσία της καταγωγής σας αργά η γρήγορα θ’αναδυθεί και δεν πρέπει να σκιαχτείτε!Κρατήστε το βλέμμα ,βυθιστείτε κι αφήστε να σας ταξιδέψει σε κόσμους γνωστούς μα στη λήθη χαμένους!

Γιατί αλήθεια δεν είναι τα μάτια κάποιου άλλου που κοιτάτε ,μα είναι ο καθρέφτης της δικής σας ψυχής που λαχταρά να θυμηθείτε ,ποιοι είστε και τι ήρθατε να κάνετε σε τούτη τη χρονογραμμή ,σε τούτη τη γωνιά του γαλαξία!

Καθρέφτης είναι η ματιά,καθρέφτης η ζωή, καθρέφτης του Θεού ….η Γαία!

Αν δεις τα μάτια κάποιου να βυθίζονται στα δικά σου ,μη φοβηθείς ,………..είναι η ψυχή σου που σε καλεί σήμερα να τη συναντήσεις!»

Οι άγγελοι τ’ουρανού και της γης…………………………….

Ανδρομάχη Πλαγιαρίδου

Ουρανός και Γαία

Σχολή αγγέλων

Εκπαίδευση στην Αγγελική Καθοδήγηση

διαβάστε περισσότερα https://www.ouranoskaigaia.com/sxoli-aggelon


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page