top of page

Γιατί να πάρω μύηση Ρέικι;



«Αν το Ρέικι εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο, θα αγγίξει τις καρδιές των ανθρώπων και θα μεταμορφώσει την ηθική της κοινωνίας .Θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να θεραπεύσουν όχι μόνο το σώμα τους ,αλλά και τον πλανήτη Γη.»

Επιγραφή στην ταφόπετρα του Δρ Ουσούι

Το Ρέικι απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ενεργοποιήσουν την αυτοθεραπευτική ικανότητα που ενυπάρχει μέσα στον καθέναν . Όσοι ασχολούνται με το Ρέικι πιστεύουν ότι είναι μια ενεργειακή θεραπεία .

Αυτό δεν είναι όλη η αλήθεια .

Το Ρέικι είναι η συμπαντική ενέργεια της αγάπης που ρέει και διαπερνά ούτως η άλλως τα πάντα . Γιατί τα πάντα είναι ενέργεια ,παλλόμενη ενέργεια που δονείται σε μια συχνότητα .Αν δεν ήμασταν συνδεδεμένοι με την ενέργεια της πηγής απλά δεν θα αναπνέαμε, δεν θα ζούσαμε, δεν θα υπήρχαμε. Παίρνοντας μύηση Ρεικι γίνομαι ένα συνειδητό κανάλι της ενέργειας της πηγής. Μέχρι τότε λοιπόν είμαι ασυνείδητο κανάλι . Η ενέργεια με υποστηρίζει τόσο όσο για να ζω , να αναπνέω, να κάνω όσα μπορώ. Όταν γίνομαι συνειδητό κανάλι είναι σαν να βάζω την πρόθεση να ρέει όλο και περισσότερη από την ενέργεια της πηγής , την ενέργεια της συμπαντική σοφίας, της συμπαντικής δύναμης, της συμπαντικής αγάπης.

Τότε ανεβάζω τη συχνότητα του πεδίου μου , που σημαίνει ότι βλέπω τον εαυτό μου από ένα άλλο σημείο πιο υψηλό, πιο αληθινό. Απεγκλωβίζομαι από τον μικρό περιορισμένο εαυτό μου και μπορώ να αλλάζω τον τρόπο που σκέφτομαι , που αισθάνομαι ,που λειτουργώ αντίστοιχα στην καθημερινότητα μου .Αποκτώ επίγνωση μιας δυναμικής , μα συνάμα γλυκιάς ενέργειας που με στηρίζει και με υποστηρίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Διότι κάθε μέρα σκοπός μου και στόχος μου είναι να γίνομαι ένας συνειδητός φορέας του ρείκι ,δηλαδή της αγάπης .

Άρα λέγοντας ότι το ρείκι είναι απλά μια ενεργειακή θεραπεία είναι μια αληθινά φτωχή ερμηνεία και περιγραφή .Διότι το ρείκι είναι πολλά περισσότερα ! Είναι τρόπος ζωής ,τρόπος σκέψης .Είναι ένας ασφαλής , φυσικός και ήπιος τρόπος να γνωρίσω τον εαυτό μου να τον φροντίσω ,να τον θεραπεύω ,να τον αποδεχθώ και να τον αγαπήσω .Είναι μια πορεία αφύπνισης και αυτό-εξέλιξης .Ταυτόχρονα είναι μια δυνατότητα θεραπείας που την αποκτώ για εφόρου ζωής όχι μόνο για μένα αλλά και για τους δικούς μου ανθρώπους .

Παίρνω μυήσεις Usui Reiki και γίνομαι κανάλι της θεραπευτικής ενέργειας :

  • Για να γνωρίζω και να ενδυναμώνω το ενεργειακό μου πεδίο

  • Για να μάθω να προστατεύομαι από ασύμβατες ενέργειες

  • Για να μειώνω το άγχος το στρες στην καθημερινότητα μου

  • Για να ενισχύω ,ανακουφίζω ,θεραπεύω το σώμα μου

  • Για να αναγνωρίζω ,εκφράζω ,εξισορροπώ και μετουσιώνω τα συναισθήματά μου

  • Για να απελευθερώνω το νου μου από τις υπονομευτικές πεποιθήσεις/ σκέψεις

  • Για να αποκτήσω επίγνωση της πνευματικής μου υπόστασης και να επανασυνδεθώ με την πηγή

  • Για να θεραπεύω το παρελθόν μου ,να ζω στο τώρα και να επιλέγω έτσι τη συνειδητή δημιουργία του αύριο .

  • Για να βοηθάω ενεργειακά άλλους ανθρώπους είτε από κοντά, είτε από απόσταση

  • Για να δίνω μυήσεις σε άλλους

  • Για να γίνω ένα συνειδητό κανάλι της ενέργειας της αγάπης για τη γαία και τα πλάσματα της .

1ος Βαθμός Usui Reiki

Με τις τέσσερις μυήσεις, που περιλαμβάνει ο 1ος Βαθμός Reiki, αποκτώ την επαφή και ανοίγεται ένα εσωτερικό κανάλι που με εναρμονίζει με τη ροή της ενέργειας του Reiki, την ενέργεια ζωής που υπάρχει μέσα μου. Αμέσως μετά τις μυήσεις, αντιλαμβάνομαι και βιώνω τη θεραπευτική αυτή ενέργεια στα χέρια μου μόλις τα ακουμπήσω επάνω μου.Οι μυήσεις στο Usui Reiki System ενεργοποιούν τους μηχανισμούς της αυτοθεραπείας. Όταν πάρω τον πρώτο βαθμό έχω τη δυνατότητα να κάνω ρέικι όχι μόνο στον εαυτό αλλά σε άτομα της οικογένειας και σε στενούς φίλους.

Αν ενδιαφέρεστε διαβάστε περισσότερα εδώ https://www.ouranoskaigaia.com/reiki-ihxh7

η επικοινωνήστε μαζί μας στο ouranoskaigaia@hotmail.com .

Ουρανός και Γαία

Ανδρομάχη Πλαγιαρίδου


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page