top of page

Να θυμάσαι...οι άλλοι είναι το Φως σου!



"Οποιονδήποτε κι αν συναντάς, μετράς την απόσταση που έχεις μέσα σου από τον εαυτό σου.

Ο άλλος είναι εσύ σε μια κατάσταση απόστασης από τον Εαυτό σου, εσύ στο χρόνο.

Γι'αυτό πήγαινε έξω με αποστολή να μετρήσεις αυτή την απόσταση. Πήγαινε μέσα από την δεισιδαιμονία για να νικήσεις τη δεισιδαιμονία, πήγαινε μέσα στον κόσμο των εντυπώσεων, για να μπορέσεις να σκαρφαλώσεις πίσω στην πηγή, την αληθινή αιτία.......

Είναι μια αποστολή για να θεραπεύσεις τον εαυτό σου.

Πήγαινε έξω για να συναντήσεις τον εαυτό σου, να δεις τον εαυτό σου, να γνωρίσεις τον εαυτό σου.....Η συνάντηση με τους άλλους είναι η πιο μεγάλη σου ευκαιρία για να συναντήσεις την κόλαση σου, να την διαλύσεις, να την θεραπεύσεις.

Γι'αυτό όταν συναντάς τους άλλους , πήγαινε μέσα σου και ανακάλυψε τι είναι αυτό που αντιστοιχεί μ'αυτό που έχεις μέσα σου.....μ'αυτό τον τρόπο ξέρεις πως να αξιοποιήσεις αυτή τη συνάντηση, πως να τη μεταλλάξεις σε σκαλοπάτι για να βάλεις το πόδι σου και να προχωρήσεις παραπέρα. Θα ξέρεις πως ν'απαλλαγείς από τη σαβούρα που σε κρατάει δέσμιο στο πέλαγος των δεισιδαιμονιών.

Θα ξέρεις πως να κερδίσεις κάθε μάχη, διαπιστώνοντας ότι το μόνο εμπόδιο είσαι εσύ-ότι ο έξω κόσμος δεν είναι παρά μια αντανάκλαση του εσωτερικού ωκεανού που έχεις μέσα σου.

Γιαυτό το λόγο όταν συναντάς τους άλλους, να νιώθεις μόνο ευγνωμοσύνη. Κι όταν συναντάς βίαιους ανθρώπους να είσαι ευγνώμων, αφού μέσω αυτών θ'αναγνωρίσεις και θα διευθετήσεις τη δική σου βιαιότητα, κι όταν συναντάς φτωχούς ανθρώπους να είσαι ευγνώμων , αφού μέσω αυτών θα μπορέσεις να μετατρέψεις τη δική σου φτώχεια, κι όταν συναντάς αρρώστους, να είσαι ευγνώμων, αφού μέσω μιας τέτοιας συνάντησης θα μπορέσεις να θεραπεύσεις όλες τις ασθένειες μέσα σου, που ακόμη δεν καταφέρνεις ν'αναγνωρίσεις.

Συνάντησε κάποιον .....σε λίγα λεπτά θα μπορείς να ξέρεις τα πάντα για τη ζωή του/της, έχεις ήδη ζήσει εκείνη τη ζωή , γνωρίζεις εκείνο το πεπρωμένο, όπως και όλων των άλλων όπως αυτός. Όσο περισσότερους γνωρίζεις, τόσο περισσότερο είσαι ικανός να εισχωρήσεις στον εαυτό σου, και συνακόλουθα τόσο περισσότερο ο κόσμος αρχίζει να χάνεται. Εσύ είσαι που δίνεις αξία στα γεγονότα, στους ανθρώπους. Είναι στο χέρι σου να τα φωτίσεις για μια στιγμή, και μετά να τα σβήσεις πάλι. Μπορείς να τα επιταχύνεις, η να τα επιβραδύνεις κατά βούληση....

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη περιπέτεια , έργο χρησιμότερο από το να συναντήσουμε τους άλλους και να τους αναγνωρίσουμε ως προβολές του εαυτού μας, των καταστάσεων μας, των αξιών μας.

Να θυμάσαι !Οι άλλοι είναι το Φως σου!

Οι άλλο είναι οι αντανάκλαση σου.

Οι άλλοι είναι ότι πολυτιμότερο διαθέτεις.

Οι άλλοι υπάρχουν για να σου πουν αυτό που σου λείπει!"

Dreamer


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page