top of page

"Το έχεις επειδή το αγαπάς !"



Τι είναι γεγονότα ,λοιπόν;

Αυτό που εσύ ο ίδιος είσαι αυτή τη στιγμή είναι γεγονός.

Εσύ ο ίδιος,απελευθερωμένος απ'όλους τους φόβους σου , είναι γεγονός.

Εσύ ο ίδιος απελευθερωμένος από το κουβάρι ,τα ψεύδη που αποτελείται από την ιστορία την παράδοση ,τη γνώση τη θρησκεία τη μόρφωση και την εμπειρία είναι γεγονός.

Εσύ ο άχρονος ως άχρονος είναι γεγονός.

Και όλα εκείνα που υπάρχουν φαινομενικά μέσα στο χρόνο και που πιστεύεις ότι είναι εξωτερικά, θα σε σμικρύνουν μέχρι νωθρότητας και ανικανότητας.

Να θυμάσαι !μόνο αυτό που συμβαίνει εσωτερικά είναι αληθινό και μπορεί να είναι αιώνιο, τα υπόλοιπα είναι μια ταινία μικρού μήκους, που αποσαθρώνεται καθώς προβάλλεται.

Οι νόμοι της Ζωής προβάλλουν ένα εσωτερικό κώδικα πάρα πολύ λεπτό και αόρατο. Κάθε φορά που συναντάς διαμάχες, συγκρούσεις, η ατυχήματα, πρέπει να θυμάσαι ότι εσύ προβάλλεις αυτό το γεγονός το οποίο είναι η υλοποίηση της δικής σου εσωτερικής διαμάχης. Αν ποτέ βρεθείς σε πολεμικό περιβάλλον, θα πρέπει, κάποτε, να το είχες εκθρέψει στον κόρφο σου. Κι ωστόσο αυτός είναι ο πυρήνας της όλης υπόθεσης, αυτό είναι που δεν θέλεις να παραδεχθείς και αυτό είναι και το πιο δύσκολο να συλλάβεις :την παραδοχή του γεγονότος ότι οτιδήποτε σε περιβάλλει είναι ακριβώς εκείνο που εσύ πραγματικά θέλεις!

Όσο ακατανόητο και παράδοξο κι αν φαίνεται : το έχεις επειδή το αγαπάς !

απόσπασμα από το βιβλίο "Η Τεχνολογία του Dreamer"


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page