top of page

Μην ξεχαστείς ....σήμερα το Φως γιορτάζει!



"Σήμερα γιορτάζει το φως του κόσμου,το φως το φανερό το φως το κρυμμένο το φως που αργά η γρήγορα πάντα φανερώνεται για να εκδηλωθεί ....μες στη σιωπή της φύσης μες στη σιωπή της κάθε μιας ψυχής ..

Σήμερα δοξάζεται το φως που αιώνια ταξιδεύει ,μορφές αλλάζει ,ντύνεται με εφήμερο σκοτάδι και πάλι ξεσκεπάζεται , βγάζει τη μάσκα , γελάει και συνεχίζει σε δήθεν νέους κόσμους ν'ανακαλύπτει νέες πτυχές του να ξεσηκώνεται και να ξεσηκώνει αντιστάσεις κι αντιδράσεις να παίζει κρυφτό μέσα στους αιώνες με τον ίδιο τον εαυτό του !

Σήμερα κάθε χρόνο το άχρονο φως επικρατεί σε γη και ουρανό ακόμη πιο πολύ ακόμη πιο λαμπρό και δοξασμένο ,

σαν σήμερα φουντώνει μέσα στο βάθος της ψυχής και ξεφαντώνει σιωπηλά.....!

Γι' αυτό μη ξεχαστείς...

κοίτα ψηλά τον ήλιο, τη σελήνη ,την καρδιά σου ,νιώσε τα πόδια σου ν' απλώνουν ρίζες φωτεινές μέσα στη Γη,και άσε την ψυχή σου ....να θυμηθεί το φως που κρύβει μέσα της

να θυμηθεί το βασίλειο της ,να αντικρίσει στη ματιά του διπλανού τον εαυτό της ,

να αισθανθεί πως όλα είναι Φως πως όλα είναι ΈΝΑ

Για μια στιγμή απόψε κοίτα σε όλους τους καθρέφτες όλα να γίνονται ΕΝΑ ΦΩΣ ,εκδηλωμένο κι ανεκδήλωτο μαζί , στα σπλάχνα του να κρύβει όλο τον κόσμο κι απλά και σιωπηλά να τον εκπέμπει !

Και σαν επανέλθεις στο Εδώ και Τώρα, ζήτα απ'την ευγνωμοσύνη ραντεβού !

Συνάντησε την ,χόρεψε , τραγούδησε μαζί της και δείξε της εμπιστοσύνη ........αυτή ξέρει πως να κράτησεις το φως απο το χέρι , να ταξιδέψεις στο άπειρο και να το διαφυλάξεις !"

ΟΥΡΑΝΌΣ ΚΑΙ ΓΑΙΑ-Θερινό Ηλιοστάσιο


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page