top of page

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Oταν νιώθουμε μια ιδιαίτερη σύνδεση με την ενέργεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ,τότε χρειάζεται να στραφούμε εσωτερικά και να δούμε τι είναι αυτό που θεραπευεται στο πεδίο μου .

Ο Μιχαήλ ότι μας καθοδηγεί μέσα στον εαυτό μας για ν’ ανακαλύψουμε ποια είναι η σχέση μας με τη δύναμη .Ο Μιχαήλ μας συνδέει με ένα άλλο είδος δύναμης, τη δύναμη που συσχετίζεται με το Θεό και την πίστη μας σε αυτόν. Τη δύναμη που ανακτώ καθώς αλλάζει η θέση μου και η οπτική μου. Στη νέα μου θέση, αναγνωρίζω ότι δεν είμαι απλά ένα μικρό αδύναμο ανθρωπάκι που κάνω κύκλους γύρω από τον περιορισμένο εαυτό. Σαν ένα αγρίμι που δε βρίσκει διαφυγή από τη φυλακή του μα που τελικά καταλήγει αγρίμι και λόγω της αδυναμίας του, κυριαρχεί, εξουσιάζει και χειραγωγεί. Καθώς αλλάζω οπτική, αναγνωρίζω ότι είμαι πνεύμα και τότε αλλάζει όλη η πραγματικότητα, όλη η δυναμική του εαυτού και της ζωής μου.

Και ξαφνικά τώρα ξέρω, τώρα γνωρίζω …

Η γνώση είναι δύναμη κι εγώ αρχίζω να νιώθω όλο και πιο δυνατός εσωτερικά. Είναι μία άλλη δύναμη αυτή που πηγάζει από την γνώση, ότι όλα είναι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση… όλα είναι θεϊκά και άρα κατάλληλα … ότι εγώ είμαι ο Υιός του Θεού που ποτέ δεν τον ξέχασε ο πατέρας. Ο πατέρας που τον αγαπάει με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθει ελεύθερος να επιλέγει! Κι αυτή η γνώση γίνεται πεποίθηση, αποδυναμώνει τους φόβους και τις ανασφάλειες! Αυτή η πεποίθηση είναι η δύναμη μου, μια δύναμη για να αποδέχομαι το φως και το σκοτάδι μου μαζί!

Δύναμη είναι όταν τολμώ να κοιτώ μέσα μου και ν’ αντικρίζω τις αδυναμίες και τους φόβους μου, να αναγνωρίζω τον σαμποτέρ της ζωής μου. Τότε ξέρω με τι έχω να κάνω, τότε αναγνωρίζω, αποδέχομαι και μαθαίνω να θεραπεύω. Να θεραπεύω κυρίως το παρελθόν που με κατατρέχει, με κυριεύει, με αποπροσανατολίζει από το τώρα, από το παρόν και τελικά από Εμένα.

Νιώθω αδύναμος μπροστά σε ένα παρελθόν που σαν φάντασμα με κυνηγά, σε ένα παρελθόν που συνειδητοποιώ ότι δεν το αντιμετωπίζω ως παρελθόν αλλά ως παρόν. Ζω άραγε στο παρελθόν τον περισσότερο χρόνο της ζωής μου; Μήπως ζω μέσα σε μια ατελείωτη ψευδαίσθηση του εαυτού, του κόσμου και χάνω τη στιγμή την κάθε στιγμή !

Δώσε μου δύναμη μπροστά στον εαυτό μου να σταθώ,

να τον αναγνωρίσω ν’ αγγίξω τα σκοτάδια του να τα φωτίσω,

να συγχωρήσω και να συγχωρεθώ,

μαζί σου Μιχαήλ να προχωρήσω.

Με σθένος και τόλμη να με συναντήσω

με ειλικρίνεια να με καλώς ορίσω

και έτσι χωρίς φόβο κι αγωνία να με υποδεχθώ,

να μ’ αγκαλιάσω και μέσα στη λήθη μου να θυμηθώ,

Ο Μιχαήλ σήμερα μας μιλά για την σημαντικότητα του να δω το παρελθόν ως εργαλείο για να ζήσω το παρόν και να χτίσω το μέλλον, να πάρω πίσω τα μέρη της δύναμής μου και του εαυτού μου που έχω αφήσει εγκλωβισμένα – φυλακισμένα στο βέβηλο – ζοφερό παρελθόν.Σήμερα αναλογίσου σε ποιες χρονικές στιγμές, σε ποια γεγονότα, σε ποιες καταστάσεις και με ποιους ανθρώπους, μέρη της ενέργειάς σου είναι ακόμη εγκλωβισμένα. Ζήτα από τον Μιχαήλ να κόψει και να κάψει τις ενεργειακές χορδές που ακόμη σε συνδέουν και τελικά σε αποδυναμώνουν. Ζήτα από τον Μιχαήλ να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις και να μαζέψεις όλη σου την ενέργεια σε σένα γιατί μόνο έτσι θα γίνεις κύριος του πεδίου σου, κύριος της ζωής σου, Δημιουργός της πραγματικότητάς σου!Κι ο Μιχαήλ συνεχίζει …Δύναμη είναι να μην ακολουθώ τα λόγια κανενός, να μη βολεύομαι σε ότι μου σερβίρουν μένοντας αδρανής και κολλημένος.Δύναμη είναι ν’ ακολουθώ τη φωνή του Θεού μέσα μου όταν όλες οι άλλες φωνές ακούγονται οικείες και γνωστές μα δε μιλάνε για την δική μου αλήθεια.Δύναμη είναι όταν πιάνει η φουρτούνα μα εγώ στέκομαι όρθιος προσευχόμενος, κάνοντας ότι μπορώ.Δύναμη είναι να συνεχίζω να μάχομαι μέσα στις δυσκολίες της ζωής για την ακεραιότητά μου.Δύναμη είναι όταν όλοι βλέπουν το σκοτάδι εγώ να συνεχίζω να βλέπω το φως.Δύναμη είναι να επιτρέπω στον εαυτό μου να συγχωρήσω και να συγχωρεθώ και όταν εγώ δεν το μπορώ να κάνω χώρο στην ενέργεια του Ιησού Χριστού μέσα μου να το κάνει για μένα.Δύναμη είναι να κάνω πράξη όλη τη γνώση και το φως που άγγιξαν το νου μου.Δύναμη είναι κάθε φορά να με ρωτώ σε ποιον Θεό πιστεύω, ποιον άρχοντα μέσα μου υπηρετώ!Δύναμη είναι να γειώνω το δυναμικό με το οποίο ήρθα.Δύναμη είναι να Ονειρεύομαι και να Δημιουργώ!Δύναμη είναι να Αγαπώ ……απόλυτα και αμετάκλητα …..απλά να αγαπώ!

Ο Μιχαήλ σήμερα μας μιλά για την σημαντικότητα του να δω το παρελθόν ως εργαλείο για να ζήσω το παρόν και να χτίσω το μέλλον, να πάρω πίσω τα μέρη της δύναμής μου και του εαυτού μου που έχω αφήσει εγκλωβισμένα – φυλακισμένα στο βέβηλο – ζοφερό παρελθόν.

Σήμερα αναλογίσου σε ποιες χρονικές στιγμές, σε ποια γεγονότα, σε ποιες καταστάσεις και με ποιους ανθρώπους, μέρη της ενέργειάς σου είναι ακόμη εγκλωβισμένα. Ζήτα από τον Μιχαήλ να κόψει και να κάψει τις ενεργειακές χορδές που ακόμη σε συνδέουν και τελικά σε αποδυναμώνουν. Ζήτα από τον Μιχαήλ να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις και να μαζέψεις όλη σου την ενέργεια σε σένα γιατί μόνο έτσι θα γίνεις κύριος του πεδίου σου, κύριος της ζωής σου, Δημιουργός της πραγματικότητάς σου!

Κι ο Μιχαήλ συνεχίζει …

Δύναμη είναι να μην ακολουθώ τα λόγια κανενός, να μη βολεύομαι σε ότι μου σερβίρουν μένοντας αδρανής και κολλημένος.

Δύναμη είναι ν’ ακολουθώ τη φωνή του Θεού μέσα μου όταν όλες οι άλλες φωνές ακούγονται οικείες και γνωστές μα δε μιλάνε για την δική μου αλήθεια.

Δύναμη είναι όταν πιάνει η φουρτούνα μα εγώ στέκομαι όρθιος προσευχόμενος, κάνοντας ότι μπορώ.

Δύναμη είναι να συνεχίζω να μάχομαι μέσα στις δυσκολίες της ζωής για την ακεραιότητά μου.

Δύναμη είναι όταν όλοι βλέπουν το σκοτάδι εγώ να συνεχίζω να βλέπω το φως.

Δύναμη είναι να επιτρέπω στον εαυτό μου να συγχωρήσω και να συγχωρεθώ και όταν εγώ δεν το μπορώ να κάνω χώρο στην ενέργεια του Ιησού Χριστού μέσα μου να το κάνει για μένα.

Δύναμη είναι να κάνω πράξη όλη τη γνώση και το φως που άγγιξαν το νου μου.

Δύναμη είναι κάθε φορά να με ρωτώ σε ποιον Θεό πιστεύω, ποιον άρχοντα μέσα μου υπηρετώ!

Δύναμη είναι να γειώνω το δυναμικό με το οποίο ήρθα.

Δύναμη είναι να Ονειρεύομαι και να Δημιουργώ!

Δύναμη είναι να Αγαπώ ……απόλυτα και αμετάκλητα …..απλά να αγαπώ!

Ανδρομάχη Πλαγιαρίδου


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page