top of page

Τώρα είναι η ώρα !



Μια φορά κι έναν καιρό σου υποσχεθήκαμε ……… ότι θα κάνουμε πως δε βλέπουμε, θα φορέσουμε καπέλα,τα μάτια μας θα κλείσουμε, μα εμείς παιδιά χαρούμενα θα διασκεδάσουμε το κρυφτό με τον ίδιο μας τον εαυτό! θα σκουντουφλάμε ο ένας πάνω στον άλλον και με ήσυχη καρδιά θα ξεκαρδιζόμαστε, θα πέφτουμε μα θα σηκωνόμαστε, θα τρέχουμε και σαν κουραζόμαστε μέσα στα δέντρα θα ξαποστένουμε , για λίγο θα κλέβουμε και στα κρυφά θα βλέπουμε την αλήθεια!

θα θυμόμαστε και θα αναθαρρεύουμε και πάλι θα συνεχίζουμε, γιατί απ’την αρχή θεέ , σου είπαμε πως το κρυφτό είναι το αγαπημένο μας παιχνίδι . Κι εσύ για να μας ευχαριστήσεις, μας έστειλες στην κόρη σου τη Γαία , όπου το πιο εμπνευσμένο του γαλαξία κρυφτό παίζουν οι ψυχές που κατεβαίνουν ! Μα δε βαρέθηκαν χιλιάδες χρόνια να το παίζουν, παρότι κάποιες ξεχάσανε πως ήτανε παιχνίδι, και τώρα κρυμμένες κάπου σκοτεινά κλαίνε, νομίζοντας πως είναι μόνες κι έρημες. Μα όλο και πιο συχνά πολλοί από μας ανοίγουμε τα μάτια μας κάνοντας πως ακομη παίζουμε κρυφτό,σου κλείνουμε το μάτι , και ψιθυρίζουμε της ψυχής μας τον μυστικό ρυθμό.

Γιατί αυτός ξανά πίσω θα μας φέρει στην χαρά του παιχνιδιού, που εμείς οι ίδιοι επιλέξαμε να λησμονήσουμε! Γι’αυτό λοιπόν …..γέλα εαυτέ μου ,τρέχα, πλατσούρισε στα νερά, πέτα στα ουράνια, ζήσε φώναξε, τραγούδησε, ψιθύρισε ,κλάψε, αγάπησε, θύμωσε μα συγχώρεσε και ταξίδεψε από το μυαλό σου στην καρδιά και από την ψευδαίσθηση για πάντα βγες ! Τώρα είναι η ώρα υπέροχε, αιώνιε, πολύτιμε εαυτέ!

Ανδομάχη Πλαγιαρίδου

Ουρανός και Γαία


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page