"Νέες συχνότητες" -Ραδιοφωνικές εκπομπές 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από το Σεπτέμβριο του 2020 συνεργαζόμαστε με τον ραδιοφωνικό σταθμό του GRDiscovery /Lab Radio .
Κάθε Πέμπτη στις 10:00 μμ μπορείτε να μας ακούτε στην εκπομπή "Νέες συχνότητες ".

«Όταν ζω σε νέες συχνότητες… τότε ζω σε συνθήκες που υποστηρίζουν την αγάπη.

Νιώθω γαλήνη στην ύπαρξή μου. Δεν ανησυχώ για τις προκλήσεις στη ζωή μου. Νιώθω ασφαλής και ελεύθερος/η να δημιουργώ την πραγματικότητά μου. Βιώνω τη χαρά της ζωής. Γνωρίζω ότι υπάρχω για κάποιο λόγο και εκπληρώνω το δικό μου σκοπό. Είμαι ένα κατάλληλο και σωστό μέρος του σχεδίου του Θεού».

Στις «ΝΕΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ»  εστιάζουμε στον δρόμο που οδηγεί σε αυτήν την κατάσταση ύπαρξης και μπορεί να περπατήσει ο καθένας από εμάς, αρκεί να το επιλέξει. Που οδηγεί στην ανακάλυψη αυτών των ποιοτήτων μέσα μας και την πραγμάτωση αυτών στη ζωή μας. Στις «ΝΕΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ»  επίτιμος καλεσμένος μας είναι ο δρόμος της «ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» και όλα τα δώρα που αυτός φέρνει στον εαυτό και τη ζωή μας.

17/9/2020

22:00 μμ

1η εκπομπή γνωριμίας 

Η πρώτη εκπομπή γνωριμίας .Ένα μοίρασμα σκέψεων και προθέσεων για την πορεία της νέας ραδιοφωνικής σχέσης με όσους αποφασίσουν να γίνουν ακροατές της εκπομπής .

24/9/2020

10:00μμ

Η τρύπα και η επιλογή 
Μια όμορφη ιστορία εμπνευσμένη από το ποίημα ενός μοναχού από το Θιβέτ ,γραμμένο με ένα ιδιαίτερο τρόπο από τον Χόρχε Μπουκάι. Μιλάμε για τις ασυνείδητες συνήθειες και μηχανισμούς που έχουμε αλλά κυρίως για τη δύναμη της επιλογής !

1/10/2020

10:00μμ

Θαρραλέες ψυχές-Μία Αληθινή μαρτυρία
Η Ηλιάνα μοιράζεται μαζί μας την προσωπική ιστορία της με τον Δημήτρη και την θαυμαστή θεραπευτική εμπειρία τους μέσα από την ενεργειακή θεραπεία και το Reconnective Healing
(παραπομπές :Nτοκυμαντέρ "Τhe Living Matrix ")

15/10/2020

10:00μμ

Θαρραλέες ψυχές Νο2 - Καλλιεργώντας νοοτροπία που ελκύει Θαύματα"

Η Ηλιάνα μοιράζεται τη συνέχεια της θαυμαστής  εμπειρίας  της. "Υπάρχουν δύο μόνον τρόποι να ζείτε τη ζωή σας.Ο ένας είναι σαν να μην υπάρχει κανένα θαύμα.Και ο άλλος σαν όλα να είναι θαύματα " Άλμπερτ Αινστάιν

22/10/2020

10:00μμ

Τοξικοί άνθρωποι -Ζουν αναμεσά μας ! Ίσως και μέσα μας.....

Οι "τοξικοί άνθρωποι" είναι  μία ακόμη ταμπέλα που χρησιμοποιούμε τελευταία. Σε αυτή την εκπομπή κάνουμε μία διαφορετική προσπάθεια να προσεγγίσουμε τον νέο αυτό όρο μέσα από το πρίσμα της αυτογνωσίας ,με θάρρος και ειλικρίνεια.

21/1/2021

10:00μμ

Η Αποκάλυψη της ανθρώπινης φύσης"

Η ιστορία του ανθρώπινου γένους έχει πολλά φωτεινά παραδείγματα αδερφοσύνης, ενότητας, και ανιδιοτέλειας. Ας τα θυμηθούμε... Ας ενδυναμώσουμε την πίστη μας στη μεγαλειώδη ανθρώπινη φύση μας. Αε επιλέξουμε να είμαστε η αληθινή εκδοχή του εαυτού μας...

28/1/2021

10:00μμ

Είμαι βαθιά ρεαλιστής -

Είμαι βαθιά ρεαλιστής όταν αναγνωρίζω την εσωτερική μου κατάσταση.Είμαι βαθιά ρεαλιστής ...όταν αναζητώ την εσώτερη δύναμη.Είμαι βαθιά ρεαλιστής όταν στηρίζομαι σε αυτήν για να αντιμετωπίσω τις αντιξοότητες και πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε .

(παραπομπή: Ουράνια Υποστήριξη της Χαριτίνης Χριστάκου)

4/2/2021

10:00μμ

Η πόλη των πηγαδιών

Μία ιστορία του Χόρχε Μπουκάι που μας θυμίζει ότι οι θαρραλέες και μη συνηθισμένες επιλογές  μας οδηγούν σε νέες εκστατικές ανακαλύψεις.

(παραπομπή : Ιστορίες για να σκεφτείς ,Χορχε Μπουκάι )

11/2/2021

10:00μμ

Γιατί η καρδιά γνωρίζει σιωπηλά τα μυστικά των ημερών και των νυχτών

Ταξιδεύουμε μια ώρα με όχημα την καρδιά. Μια ώρα αφιερωμένη στην αναζήτηση της ομορφιάς και της αγάπης. Μέσα από τις φωνές μας και τις παλλόμενες καρδιές μας  ακούγονται τα υπέροχα λόγια του Χαλίλ Γκιμπράν.

(παραπομπή:"Ο Κήπος του Προφήτη" και "Δάκρυα και Γέλιο" Χαλίλ Γκιμπράν)

18/2/2021

10:00μμ

Πως οι πνευματικές πρακτικές αλλάζουν τον εγκέφαλό μας 

Η εκπομπή αυτή αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα διαφόρων πνευματικών πρακτικών - διαλογισμός, προσευχή κλπ - και στα αποτελέσματα που αυτές έχουν στην υγεία και ανάπτυξη του εγκεφάλου μας, τη συναισθηματική μας ισορροπία, τη σωματική μας ευεξία. Αποτελέσματα που προκύπτουν από μακροχρόνιες μελέτες και έρευνες, αλλά και από προσωπικά βιώματα.

25/2/2021

10:00μμ

Αν το σώμα μου είχε φωνή τι θα μου έλεγε;

Σήμερα κάνουμε μια διαφορετική προσέγγιση επαφής, με αυτόν το γνωστό - άγνωστο, το σώμα μας. 

(παραπομπή: To παρελθόν αδιαφορεί ,το μέλλον περιμένει,Κατερίνα Σιμιτσή)

11/3/2021

10:00μμ

Μια ΑΛΛΗ... ματιά στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!

Μια ματιά που δημιουργεί προοπτικές ανατροπής των τυφλών - μηχανικών αντιδράσεων που γεννούν ο φόβος και ο θυμός. Μια ματιά που φέρει εν δυνάμει, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, που δεν πέφτει θύμα του "Διαίρει και Βασίλευε" και αναδεικνύει την ενότητα, την τόσο επιθυμητή και απαραίτητη ΣΗΜΕΡΑ.

18/3/2021

10:00μμ

Το πολύτιμο ΤΩΡΑ... μιας αναπνοής!

Πως με όχημα την αναπνοή την πιο φυσική λειτουργία μας, ζούμε με περισσότερη επίγνωση στο Τώρα  .Τα δώρα της συνειδητής αναπνοής  στο σώμα στο νου στο συναίσθημα .Η εκπομπή περιλαμβάνει δύο βιωματικές ασκήσεις.

25/3/2021

10:00μμ

Η τέχνη της αναπνοής 

Όταν η "ΠΝΟΗ Βuteyko" συνάντησε τον "Ουρανό και Γαία". H Έλενα Παπαϊωάννου μας μιλάει για τα θαύματα που προκύπτουν στη ζωή μας μέσα από την μέθοδο buteyko.

1/4/2021

10:00μμ

Ποια είναι η σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με την Προσευχή;

Μια φρέσκια ματιά σε μια αρχαία πνευματική πρακτική. Μια πρόταση για την ανανέωση της σχέση μας μαζί της. Σχέση που δυναμικά μπορεί να στηρίζει κάθε εσωτερική και εξωτερική δράση μας, ελκύοντας περισσότερη χάρη και ομορφιά στη ζωή μας!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
Ακολουθήστε μας: