top of page

"Νέες συχνότητες" -Ραδιοφωνική εκπομπή 

Μπορείτε να μας ακούσετε στην ραδιοφωνική εκπομπή "Νέες συχνότητες " στη διάρκεια της συνεργασίας μας με το ραδιοφωνικό σταθμό του GRDiscovery /Lab Radioμε το 2020.

«Όταν ζω σε νέες συχνότητες… τότε ζω σε συνθήκες που υποστηρίζουν την αγάπη.

Νιώθω γαλήνη στην ύπαρξή μου. Δεν ανησυχώ για τις προκλήσεις στη ζωή μου. Νιώθω ασφαλής και ελεύθερος/η να δημιουργώ την πραγματικότητά μου. Βιώνω τη χαρά της ζωής. Γνωρίζω ότι υπάρχω για κάποιο λόγο και εκπληρώνω το δικό μου σκοπό. Είμαι ένα κατάλληλο και σωστό μέρος του σχεδίου του Θεού».

Στις «ΝΕΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ»  εστιάζουμε στον δρόμο που οδηγεί σε αυτήν την κατάσταση ύπαρξης και μπορεί να περπατήσει ο καθένας από εμάς, αρκεί να το επιλέξει. Που οδηγεί στην ανακάλυψη αυτών των ποιοτήτων μέσα μας και την πραγμάτωση αυτών στη ζωή μας. Στις «ΝΕΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ»  επίτιμος καλεσμένος μας είναι ο δρόμος της «ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» και όλα τα δώρα που αυτός φέρνει στον εαυτό και τη ζωή μας.

Οι εκπομπές περιλαμβάνουν συνήθως βιωματικές ασκήσεις εστίασης, χαλάρωσης και διαλογισμού.

Ανδρομάχη-Ευαγγελία 

Image by Matt Botsford

17/9/2020

22:00 μμ

1η εκπομπή γνωριμίας 

Η πρώτη εκπομπή γνωριμίας .Ένα μοίρασμα σκέψεων και προθέσεων για την πορεία της νέας ραδιοφωνικής σχέσης με όσους αποφασίσουν να γίνουν ακροατές της εκπομπής .

Η εκπομπή περιλαμβάνει  βιωματική άσκηση.

Image by Matt Botsford

24/9/2020

10:00μμ

Η τρύπα και η επιλογή 
Μια όμορφη ιστορία εμπνευσμένη από το ποίημα ενός μοναχού από το Θιβέτ ,γραμμένο με ένα ιδιαίτερο τρόπο από τον Χόρχε Μπουκάι. Μιλάμε για τις ασυνείδητες συνήθειες και μηχανισμούς που έχουμε αλλά κυρίως για τη δύναμη της επιλογής !
Η εκπομπή περιλαμβάνει  βιωματική άσκηση.
(παραπομπή "Ιστορίες να σκεφτείς" Χορχε Μπουκάι)
Image by Matt Botsford

1/10/2020

10:00μμ

Θαρραλέες ψυχές-Μία Αληθινή μαρτυρία
Η Ηλιάνα μοιράζεται μαζί μας την προσωπική ιστορία της με τον Δημήτρη και την θαυμαστή θεραπευτική εμπειρία τους μέσα από την ενεργειακή θεραπεία και το Reconnective Healing
(παραπομπές :Nτοκυμαντέρ "Τhe Living Matrix ")
Image by Matt Botsford

15/10/2020

10:00μμ

Θαρραλέες ψυχές Νο2 - Καλλιεργώντας νοοτροπία που ελκύει Θαύματα"

Η Ηλιάνα μοιράζεται τη συνέχεια της θαυμαστής  εμπειρίας  της. "Υπάρχουν δύο μόνον τρόποι να ζείτε τη ζωή σας.Ο ένας είναι σαν να μην υπάρχει κανένα θαύμα.Και ο άλλος σαν όλα να είναι θαύματα " Άλμπερτ Αινστάιν

Image by Matt Botsford

22/10/2020

10:00μμ

Τοξικοί άνθρωποι -Ζουν αναμεσά μας ! Ίσως και μέσα μας.....

Οι "τοξικοί άνθρωποι" είναι  μία ακόμη ταμπέλα που χρησιμοποιούμε τελευταία. Σε αυτή την εκπομπή κάνουμε μία διαφορετική προσπάθεια να προσεγγίσουμε τον νέο αυτό όρο μέσα από το πρίσμα της αυτογνωσίας ,με θάρρος και ειλικρίνεια.

Image by Matt Botsford

21/1/2021

10:00μμ

Η Αποκάλυψη της ανθρώπινης φύσης"

Η ιστορία του ανθρώπινου γένους έχει πολλά φωτεινά παραδείγματα αδερφοσύνης, ενότητας, και ανιδιοτέλειας. Ας τα θυμηθούμε... Ας ενδυναμώσουμε την πίστη μας στη μεγαλειώδη ανθρώπινη φύση μας.

Ας επιλέξουμε να είμαστε η αληθινή εκδοχή του εαυτού μας...

Image by Matt Botsford

28/1/2021

10:00μμ

Είμαι βαθιά ρεαλιστής -

Είμαι βαθιά ρεαλιστής όταν αναγνωρίζω την εσωτερική μου κατάσταση.Είμαι βαθιά ρεαλιστής ...όταν αναζητώ την εσώτερη δύναμη.Είμαι βαθιά ρεαλιστής όταν στηρίζομαι σε αυτήν για να αντιμετωπίσω τις αντιξοότητες και πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε .

Η εκπομπή περιλαμβάνει  βιωματική άσκηση.

(παραπομπή: "Ουράνια Υποστήριξη "της Χαριτίνης Χριστάκου)

Image by Matt Botsford

4/2/2021

10:00μμ

Η πόλη των πηγαδιών

Μία ιστορία του Χόρχε Μπουκάι που μας θυμίζει ότι οι θαρραλέες και μη συνηθισμένες επιλογές  μας οδηγούν σε νέες εκστατικές ανακαλύψεις.

Η εκπομπή περιλαμβάνει μια  βιωματική άσκηση οραματισμού.

(παραπομπή : "Ιστορίες για να σκεφτείς" ,Χορχε Μπουκάι )

Image by Matt Botsford

11/2/2021

10:00μμ

Γιατί η καρδιά γνωρίζει σιωπηλά τα μυστικά των ημερών και των νυχτών

Ταξιδεύουμε μια ώρα με όχημα την καρδιά. Μια ώρα αφιερωμένη στην αναζήτηση της ομορφιάς και της αγάπης. Μέσα από τις φωνές μας και τις παλλόμενες καρδιές μας  ακούγονται τα υπέροχα λόγια του Χαλίλ Γκιμπράν.

Κλείνεις τα μάτια και απολαμβάνεις.

(παραπομπή:"Ο Κήπος του Προφήτη" και "Δάκρυα και Γέλιο" Χαλίλ Γκιμπράν)

Image by Matt Botsford

18/2/2021

10:00μμ

Πως οι πνευματικές πρακτικές αλλάζουν τον εγκέφαλό μας 

Η εκπομπή αυτή αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα διαφόρων πνευματικών πρακτικών - διαλογισμός, προσευχή κλπ - και στα αποτελέσματα που αυτές έχουν στην υγεία και ανάπτυξη του εγκεφάλου μας, τη συναισθηματική μας ισορροπία, τη σωματική μας ευεξία. Αποτελέσματα που προκύπτουν από μακροχρόνιες μελέτες και έρευνες, αλλά και από προσωπικά βιώματα.

Η εκπομπή περιλαμβάνει  βιωματική άσκηση.

(παραπομπή :"Πως ο Θεός αλλάζει τον εγκέφαλό μας"Νιούμπεργκ Αντριου, Γουόλντμαν Μαρκ-Ρομπερτ)

Image by Matt Botsford

25/2/2021

10:00μμ

Αν το σώμα μου είχε φωνή τι θα μου έλεγε;

Σήμερα κάνουμε μια διαφορετική προσέγγιση επαφής, με αυτόν το γνωστό - άγνωστο, το σώμα μας. 

Η εκπομπή περιλαμβάνει δύο βιωματικές ασκήσεις.

(παραπομπή: "To παρελθόν αδιαφορεί ,το μέλλον περιμένει",Κατερίνα Σιμιτσή)

Image by Matt Botsford

11/3/2021

10:00μμ

Μια ΑΛΛΗ... ματιά στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!

Μια ματιά που δημιουργεί προοπτικές ανατροπής των τυφλών - μηχανικών αντιδράσεων που γεννούν ο φόβος και ο θυμός. Μια ματιά που φέρει εν δυνάμει, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, που δεν πέφτει θύμα του "Διαίρει και Βασίλευε" και αναδεικνύει την ενότητα, την τόσο επιθυμητή και απαραίτητη ΣΗΜΕΡΑ.

Image by Matt Botsford

18/3/2021

10:00μμ

Το πολύτιμο ΤΩΡΑ... μιας αναπνοής!

Πως με όχημα την αναπνοή την πιο φυσική λειτουργία μας, ζούμε με περισσότερη επίγνωση στο Τώρα  .Τα δώρα της συνειδητής αναπνοής  στο σώμα στο νου στο συναίσθημα .

Η εκπομπή περιλαμβάνει δύο βιωματικές ασκήσεις.

Image by Matt Botsford

25/3/2021

10:00μμ

Η τέχνη της αναπνοής 

Όταν η "ΠΝΟΗ Βuteyko" συνάντησε τον "Ουρανό και Γαία". H Έλενα Παπαϊωάννου μας μιλάει για τα θαύματα που προκύπτουν στη ζωή μας μέσα από την μέθοδο buteyko.

Η εκπομπή περιλαμβάνει  βιωματική άσκηση.

Image by Matt Botsford

1/4/2021

10:00μμ

Ποια είναι η σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με την Προσευχή;

Μια φρέσκια ματιά σε μια αρχαία πνευματική πρακτική. Μια πρόταση για την ανανέωση της σχέση μας μαζί της. Σχέση που δυναμικά μπορεί να στηρίζει κάθε εσωτερική και εξωτερική δράση μας, ελκύοντας περισσότερη χάρη και ομορφιά στη ζωή μας!

Η εκπομπή περιλαμβάνει  βιωματική άσκηση.

Image by Matt Botsford

15/4/2021

10:00μμ

Ιστορίες δημιουργίας 

Με αφορμή δύο μικρές όμορφες ιστορίες μιλάμε για τους τρόπους με τους οποίους δημιουργούμε τη ζωή μας .Πως αν αναγνωρίσουμε τους τρόπους και αναλάβουμε τις ευθύνες της δημιουργίας ,θα μπορέσουμε να γίνουμε πιο συνειδητοί και να υλοποιήσουμε μια ομορφότερη ζωή με περισσότερη χάρη και συμπόνοια.

(παραπομπή :Εναλλακτική δράση "Το δέντρο των επιθυμιών " /                 "Τα εμπόδια " Χόρχε Μπουκάι )

Image by Matt Botsford

14/4/2021

10:00μμ

Ο Κόσμος των Ονείρων  

Oι Νέες συχνότητες φιλοξενούνται απο την εκπομπή IDEAL LIFE -GRdiscovery της Βασιλικής Δαβλάρας .Η Ευαγγελία Τσέλκου μιλάει για τα μηνύματα, την δυναμική και την σημασία των Ονείρων. .

Image by Matt Botsford

21/4/2021

10:00μμ

Πνευματική Καθοδήγηση 

Oι Νέες συχνότητες φιλοξενούνται από την εκπομπή IDEAL LIFE -GRdiscovery της Βασιλικής Δαβλάρα .Η Ανδρομάχη Πλαγιαρίδου  μιλάει για την Πνευματική καθοδήγηση και πως μπορείς να  γνωρίζεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια των αγγέλων .

Image by Matt Botsford

23/4/2021

10:00μμ

Γιατί να συγχωρήσω 

Η μικρή ψυχή θέλει να βιώσει αυτό που είναι .Έτσι έρχεται να βιώσει τον εαυτό της ως αυτόν που συγχωρεί . Μέσα μια γλυκιά ιστορία μιλάμε για τη δύναμη της συγχώρεσης ,για τις αφορμές μέσα από τις οποίες  καλούμαι στη ζωή μου να συγχωρήσω και ποια είναι τα δώρα όταν το κάνω .

Η εκπομπή περιέχει βιωματική άσκηση .

(παραπομπή "Η Μικρή ψυχή και ο ήλιος " του N.D.Walsch )

Image by Matt Botsford

29/4/2021

10:00μμ

Ιησούς ο Γιος του Ανθρώπου

Ο ποιητικός Ιησούς, η απλότητα του μεγαλείου του μέσα από τις αφηγήσεις των συγχρόνων του. Απολαύστε την ανάγνωση των κειμένων του Χαλ;iλ Γκιμπράν και ελάτε σε επαφή με τον Ιησού  ως προσιτό ,χαρούμενο, πολύπλευρο, γελαστό , ζωηρό υιό του ανθρώπου !

Image by Matt Botsford

6/5/2021

10:00μμ

Ο θεραπευτικός Χορός της κοιλιάς  και της θηλυκής ενέργειας

Η Βασιλική Δαβλάρα μας μιλάει για το χορό της θηλυκότητας και την θαυμαστή του επίδραση στο τρίπτυχο της ύπαρξης body mind ,soul . Μας εξηγεί την αξία και την επίδραση του χορού  της γονιμότητας για την ενδυνάμωση της θηλυκής ενέργειας . Ένας ύμνος αγάπης για τη θηλυκότητα μας !

Image by Matt Botsford

10/6/2021

10:00μμ

"Η Άννα και το πουλάκι"-Ο άνθρωπος και η εσωτερική του καθοδήγηση

Όλοι φέρουμε ένα εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης .Κάθε στιγμή έχουμε την επιλογή να ανακαλύψουμε πως έχουμε μια εσωτερική καθοδήγηση και να δημιουργήσουμε μία συνειδητή σχέση μαζί της.

Η αφήγηση της ιστορίας μας ανοίγει μία άλλη οπτική για την διαχείριση των δυσκολιών που όλοι αντιμετωπίζουμε .

παραπομπή  "Ana and the bird "a message from The Group channeled by Steve Rother

 

Image by Matt Botsford

8/6/2022

10:00μμ

USUI REIKI -Ένα μονοπάτι αυτογνωσίας και φωτός 

Στην εκπομπή αυτή θα  ακούσετε το αφιέρωμα της εκπομπής Ideal Life του GRDiscovery  της Βασιλικής Δαβλάρα για το USUI REIKI .

Μια συζήτηση με τις Βασιλική Δαβλάρα , Eυαγγελία Τσέλκου και Πλαγιαρίδου Ανδρομάχη, όπου μοιραζόμαστε με ευγνωμοσύνη, εμπειρίες και γνώσεις δεκαετιών..

Τιμής ένεκεν η εκπομπή, για ένα σύστημα που υπήρξε η ιδανική είσοδος για το μονοπάτι της αυτογνωσίας και του φωτός 

bottom of page