top of page
images.jpeg

EMF Ballancing technique

Eξισορρόπηση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου 

To EMF Balancing technique είναι μία νέα τεχνική εξισορρόπησης του ηλεκτρομαγνητικού ( Universal Calibration Lattice) πεδίου ενός ανθρώπου. Είναι ένα νέο ενεργειακό θεραπευτικό σύστημα που εργάζεται στην ενεργειακή ανατομία της ανθρώπινης βιολογίας . Έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει την ενοποίηση του Πνεύματος και της Βιολογίας, ώστε να μπορούμε  να βελτιώσουμε  την υγεία μας σε όλα τα επίπεδα .

Η Πέγκυ Φοίνιξ Ντούμπρο (Peggy Phoenix Dubro) ανακάλυψε και ανέπτυξε την EMF Balancing Technique το οποίο διδάσκεται και εφαρμόζεται σε πάνω από  70 χώρες .

Μια συνεδρία EMF Balancing Technique® είναι το βίωμα του ατομικού ηλεκτρομαγνητικού ενεργειακού πεδίου (EMF – Electro-Magnetic-Field) και των προτύπων μέσα σ’ αυτό.

Γιατί να κάνω συνεδρία EMF

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να επιλέξει να κάνει  συνεδρία EMF Balancing Technique. Σίγουρα οι λόγοι είναι θεραπευτικοί με εστίαση άλλοτε  ένα σωματικό θέμα ,μια νοητική , συναισθηματική και πνευματική ενδυνάμωση , κατανόηση, εξέλιξη, αναβάθμιση  και επαναπροσδιορισμό του εαυτού .

Η κάθε συνεδρία παρέχει μια ισχυρή επανευθυγράμμιση στην ενεργειακή ανατομία η οποία δυναμώνει το Universal Calibration Lattice. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να είμαστε σε συνεργασία με το ενοποιημένο ενεργειακό πεδίο.

 

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μια ώρα. Ο δέκτης είναι σ’ ένα κρεβάτι μασάζ ενώ ο σύμβουλος εκτελεί μια σειρά αρμονικών κινήσεων. Οι περισσότερες κινήσεις αφορούν το πέρασμα των χεριών του συμβούλου μέσα από τμήματα του Universal Calibration Lattice (Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος) του θεραπευόμενου  που περιβάλλει ολοκληρωτικά το σώμα του σε απόσταση 60 εκατοστών. Σε κάποια τμήματα της συνεδρίας, ο σύμβουλος θα ακουμπήσει απαλά τα χέρια του στο σώμα για να διευκολύνει τη ροή της ενέργειας αλλά ταυτόχρονα μοιράζεται χαμηλόφωνα τα κατάλληλα λόγια της πρόθεσης να συντονιστεί συνειδητά με το Ύψιστο καλό του.

Η κάθε συνεδρία έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του ενεργειακού δικτυώματος του , επιτρέποντάς του να φέρει μόνιμα ένα μεγαλύτερο ηλεκτρικό φορτίο. Παρόλο που η διαδικασία για την κάθε συνεδρία είναι ίδια κάθε φορά, το καλιμπράρισμα (ή ενδυνάμωση) είναι μοναδικό για κάθε άτομο που δέχεται τη συνεδρία. Το καλιμπράρισμα καθορίζεται από την εσώτερη σοφία του ατόμου, μια έκφραση της προσωπικής του ηλεκτρομαγνητικής δομής.

Οι πρώτες τέσσερεις συνεδρίες/φάσεις είναι βασικές και εφόσον κάποιος επιλέξει και τις 4 με τη σειρά και με  απόσταση τουλάχιστον 3 ημερών , μπορεί να επαναλάβει στη συνέχεια όποια νιώθει ότι χρειάζεται.

 

Φάση I – Σοφία και Συναισθήματα

Η συνεδρία αυτή απελευθερώνει το στρες και εδραιώνει ένα νέο πρότυπο ελευθερίας και ευεξίας. Βιώνουμε  την ενεργειακή ισορροπία μεταξύ καρδιάς και νου.  Πώς θα ήταν άραγε να μπορούσαμε να σκεφτόμαστε με την καρδιά και να νιώθουμε με τον νου; 

 

Φάση II – Αυτο-Διεύθυνση και Αυτο-Υποστήριξη

Η συνεδρία αυτή απελευθερώνει με χάρη τους ενεργειακούς περιορισμούς αυτού που ονομάζουμε παρελθόν, και προωθεί την επίγνωση της Αυτο-διεύθυνσης και Αυτο-υποστήριξης. Η ενέργεια που απελευθερώνεται γίνεται διαθέσιμη στο Τώρα μας, και αυτό που ονομάζουμε παρελθόν γίνεται πλέον μια στήλη σοφίας και υποστήριξης. Μπορεί μάλιστα να ενεργοποιηθούν και ταλέντα ή ικανότητες που μας στηρίζουν καθώς προχωράμε στο ταξίδι της ζωής.

Φάση III – Ακτινοβολήστε Ενέργεια του Πυρήνα

Η ακτινοβολία της ενέργειας του πυρήνα ενθαρρύνει την αυξημένη ροή της πνευματικής νοημοσύνης στην καθημερινή μας ζωή. Βιώνουμε νέα κατανόηση και επίγνωση της μοναδικής έκφρασης της ψυχής μας στο εδώ και Τώρα . Στόχος της είναι επίσης η ισορροπία μεταξύ της ενέργειας που λαμβάνουμε και προσφέρουμε.

Φάση IV – Ενεργειακή Εκπλήρωση

Σ’ αυτή την εξισορρόπηση, εδραιώνεται σύνδεση και επικοινωνία με τον μελλοντικό Εαυτό, άγοντας ενέργεια μελλοντικού δυναμικού στη συν-δημιουργία της παρούσης πραγματικότητας. Δημιουργούμε  χώρο ώστε να ενσωματωθούν οι πιο εκλεπτυσμένες ενέργειες στην ύπαρξή μας. Στην IV φάση κινητοποιούμε συνειδητά τον Συμπαντικό Νόμο της Έλξης.

bottom of page