top of page

Ο Κόσμος των Αγγέλωνραματιστείτε ότι κάποιος σας δίνει ένα μεγεθυντικό φακό. Είναι ένας ξεχωριστός μεγεθυντικός φακός. Τώρα κοιτάτε μέσα απ’ αυτόν τη ζωή σας και την καθημερινότητά σας, βλέπετε τι το ιδιαίτερο έχει, κοιτάτε τον εαυτό σας, τη ζωή σας πως κυλάει. Σιγά-σιγά διαπιστώνετε ότι αυτός ο μεγεθυντικός φακός μεγεθύνει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουμε ως άνθρωποι αλλά και κάποια παράξενα στοιχεία της ζωή μας που μέχρι τώρα δεν τα βλέπατε τόσο καθαρά. Βλέπετε τους ανθρώπους περισσότερο ανέμελους μαζί και τον εαυτό σας. Βλέπετε να ζούμε στο τώρα, να έχουμε γαλήνη και ηρεμία, βλέπετε να ελπίζουμε ότι αύριο είναι μια καλύτερη μέρα. Νιώθετε την κατανόηση και τη συμπόνοια που ο καθένας έχει για τον διπλανό του. Νιώθετε την καθαρή πρόθεση που έχει ο καθένας να βοηθήσει τον διπλανό σε ότι δυσκολία προκύπτει στη ζωή .

Με αυτόν τον μεγεθυντικό φακό υπάρχει κάτι ιδιαίτερο ακόμη… τα χρώματα φαίνονται πιο φωτεινά, το φως πιο έντονο και πιο λαμπερό, μέσα από τον φακό αυτό οι άνθρωποι δεν χάνουν την παιδικότητα τους,την αγνότητα, διατηρούν με κάποιο τρόπο τη χαρά τους. Βλέπετε την ομόνοια να απλώνετε, βλέπετε ισορροπία σε όλο τον πλανήτη, βλέπετε το κάθε ον να αποκτά τη δύναμη της ψυχής του, βλέπετε τη συμμετοχή όλων των ανθρώπων σε κάθε τι που εμπνέει, σε κάθε τι που δημιουργεί μια ανώτερη συνείδηση .

Είναι παράξενο γιατί με αυτό το μεγεθυντικό φακό όλες οι δυσκολίες και όλες οι κρίσεις που προκύπτουν στην ανθρωπότητα είναι δώρα, για να γίνουμε καλύτεροι, είναι ευκαιρίες για να θεραπευτούμε , για να συνειδητοποιήσουμε ότι ήρθαμε όντας τέλεια παιδιά του Πατέρα μας."Ξεχάσαμε" την ιερότητα μας και τώρα καλούμαστε να την αναγνωρίσουμε, να την αφυπνίσουμε, να την αποδεχθούμε."

Καθώς τελειώνετε το ταξίδι αυτό οι άγγελοι σας λένε ότι μόλις ρίξατε μια ματιά στον κόσμο μας και τους ανθρώπους μέσα από τα δικά τους ματιά.. Έτσι μας βλέπουν… με απεριόριστες δυνατότητες, ήδη σε τέλεια υγεία ,ήδη σε τέλεια ισορροπία ! Έτσι καλούμαστε κι εμείς ,μέσα από την αγγελική ματιά να ανακαλύπτουμε κάθε στιγμή τη σημασία που έχει η ζωή μας όχι μόνο για μας αλλά για όλη την ανθρωπότητα. Τη σημασία που έχουν οι επιλογές που κάνουμε κάθε μέρα. Οι άγγελοι σας ευχαριστούν που δείξατε εμπιστοσύνη σε αυτό το μικρό ταξίδι σήμερα αλλά και κάθε φορά που συμβαίνει συνειδητά η ασυνείδητα η επαφή μαζί τους.Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα για το πως αλλάζει ο άνθρωπος και η οπτική του όταν αρχίζει να συνεργάζεται με τους αγγέλους.

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που όλοι τρέχουμε στην καθημερινότητα με αγωνία , όπου όλα δείχνουν να καταρρέουν, όπου δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια, όλα τα δεδομένα χάνονται κι εμείς να πρέπει να σταθούμε . Ακόμη και η λογική που εμπιστευτήκαμε τόσα χρόνια, δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις! Άρα σε όλο και περισσότερους αναδύεται ένα ερώτημα «πώς θα σταθώ εγώ στις ολοένα αυξανόμενες προκλήσεις της καθημερινότητας; »

Μπορεί για κάποιους η επικοινωνία με αγγέλους να είναι κάτι πολύ ονειρικό παραδεισένιο και γραφικό αλλά εγώ θα έλεγα ότι είναι κάτι πολύ πρακτικό. Είναι ένας δρόμος πρακτικής βοήθειας μέσα στην καθημερινότητα , είναι ένας δρόμος και μια πρακτική για να μπορώ να ανακτήσω την ασφάλεια του εαυτού μου. Όταν γύρω μου επικρατεί το χάος εγώ να μπορώ να νιώθω ασφάλεια, ελπίδα, καθοδήγηση, να νιώθω ότι δεν είμαι μόνη ,να αισθανθώ την παρουσία του φύλακα άγγελου μου, την προστασία των αρχαγγέλων,την καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό μου. Έτσι να γειώνω την καθοδήγηση μέσα από την δράση μου και την εμπνευσμένη δημιουργικότητα μου ώστε να μπορώ να ξεπερνάω ότι δυσκολία προκύπτει. Έτσι να γίνομαι άφοβη και άτρωτη γιατί γνωρίζω ότι όλη η δύναμη του εαυτού μου, όλη η δύναμη για να δημιουργήσω αυτό που επιθυμώ είναι μέσα μου, όχι έξω μου.

Αν μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι η επαφή με τους αγγέλους δεν είναι κάτι εφικτό για τους πολλούς, πιστέψτε με, τώρα μπορεί ο καθένας με την πρώτη του προσπάθεια να νιώσει, να αισθανθεί , να πάρει καθοδήγηση, και τελικά να διαπιστώσει ότι είναι δυνατό αρκεί να το επιλέξει.

”Όλοι έχουμε καθοδήγηση αλλά μέχρι τώρα ήταν ασυνείδητη. Τώρα καλούμαστε να κάνουμε συνειδητή επαφή και να αλλάξουμε τη ζωή μας. Οι τρόποι που επικοινωνούν μαζί μας οι άγγελοι είναι πολλοί....... Ένα τραγούδι που θα ακούσω στο ραδιόφωνο καθώς έχω δηλώσει την πρόθεση να κατανοήσω γιατί μου συμβαίνει ότι μου συμβαίνει , ένα δήθεν τυχαίο σχόλιο που θα μου κάνει ένας περαστικός στο δρόμο, κάτι που θα μου πει ένας φίλος στο τηλέφωνο,-κάτι άσχετο φαινομενικά αλλά πολύ σχετικό με ό,τι έχω εσωτερικά αναρωτηθεί. Ένας ακόμη τρόπος να λάβω από τους αγγέλους μηνύματα είναι μέσα από τα όνειρα που βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου.

Είναι άπειροι οι τρόποι με τους οποίους ο ουρανός στέλνει μηνύματα στη γη και στους ανθρώπους, αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά μας και να είμαστε παρόντες για να τα λάβουμε !

απόσπασμα από ομιλία

Ανδρομάχη Πλαγιαρίδου

Εκπαίδευση στην Αγγελική καθοδήγηση

1ο Επίπεδο -Αγγελικό πεδίο

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

2ο Επίπεδο-Αρχαγγελικό πεδίο

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

3ο Επίπεδο-Σύνδεση και επαφή με Αρχαγγέλους

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Ώρα 10:00-16:00


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page