top of page

Οι Σκέψεις µου Έχουν Μαγνητική Δύναµη

Είτε θυµάστε το παρελθόν, είτε παρατηρείτε το παρόν, είτε φαντάζεστε το µέλλον, το κάνετε αυτή τη στιγµή, και αυτό στο οποίο εστιάζετε, ότι κι αν είναι, προκαλεί την ενεργοποίηση µιας δόνησης στην οποία ανταποκρίνεται ο Νόµος της Έλξης. Στην αρχή µπορεί να συλλογίζεστε ένα συγκεκριµένο θέµα, αλλά αν το σκεφτεί τε αρκετά, θα προσέξετε ότι οι άλλοι αρχί­ζουν να το συζητούν µαζί σας καθώς ο Νόµος της Έλξης βρίσκει κι άλλους που παράγουν µια παρόµοια δόνηση και τους φέρνει κοντά σας. Όσο µεγαλύτερο διάστηµα εστιάζετε πάνω σε κάτι, τόσο πιο ισχυρό γίνεται αυτό. Και όσο πιο δυνατό γί­νεται το σηµείο έλξης σας σε αυτό, τόσο πιο πολύ θα εµφανί­ζεται στη ζωή σας.

Ο Νόµος της Έλξης και η µαγνητική του δύναµη απλώνο­νται στο Σύµπαν, προσελκύουν άλλες σκέψεις, δονητικά πα­ρόµοιες, και τις φέρνουν στη ζωή σας. Η προσοχή που δίνετε σε ένα θέµα, η ενεργοποίηση της σκέψηξ σας και η ανταπόκριση του Νόµου της Έλξης σε αυτές τις σκέψεις ευθύνονται για όλα τα πρόσωπα, όλα τα γεγονότα και όλες τις περιστάσεις που εµ­φανίζονται στην εµπειρία σας. Όλα αυτά έρχονται στη ζωή σας µέσα από µια ισχυρή µαγνητική «χοάνη», καθώς ταιριά­ζουν δονητικά µε τις σκέψεις σας.

Παίρνετε στη ζωή σας την ουσία εκείνων που σκέφτεστε, είτε είναι κάτι που το θέλετε είτε κάτι που δεν το θέλετε.

Αυτό µπορεί να σας φανεί ανησυχητικό στην αρχή, πιστεύουµε όµως ότι µε τον χρόνο θα µπορέσετε να εκτιµήσετε τη δικαιο­σύνη, τη συνέπεια και τον απόλυτο χαρακτήρα αυτού του πα­νίσχυρου Νόµου της Έλξης. Αφού καταλάβετε αυτό τον Νόµο και αρχίσετε να προσέχετε σε τι στρέφετε την προσοχή σας, θ' αρχίσετε να ανακτάτε τον έλεγχο των εµπειριών της ζωής σας. Και µε αυτό τον έλεγχο θα θυµηθείτε πάλι ότι δεν υπάρχει τί­ποτα που να το θέλετε και να µην µπορείτε να το πετύχετε, και δεν υπάρχει τίποτα που να µην το θέλετε και να µην µπορείτε να το αφήσετε ν' αποµακρυνθεί από την εµπειρία σας.


απόσπασμα από τον Νόμο της έλξης -Οι βασικές διδαχές του Αβραάμ



Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page